Van Beek papierwaren Foamboard

(58 Producten)

Van Beek importeert foamboarden rechtstreeks van de fabrikant waardoor we de foamplaten tegen hele scherpe prijzen kunnen aanbieden. Van Beek heeft als specialist in design supplies een ruime keus foamboard op voorraad.

De foamplaten zijn uitermate geschikt voor presentaties, displays, maquette- en standbouw. Foamboard is een harde schuim dat aan beide zijden is beplakt met papier. Foam is extreem licht, zeer sterk en vlak liggend. De foamplaten kunnen o.a. geschroefd, gesneden, gerild en gestansd worden.

Foamkarton is verkrijgbaar in 3 diktes: 3mm, 5mm en 10mm. Het kleinste formaat foamboard in ons assortiment is 35x50cm; het grootste 140x300cm. Foamplaten zijn er in wit/wit, zwart/zwart, zwart/wit, zwart/grijs, wit/grijs en zwart of wit met 1 zelfklevende kant.

Vergelijk

0 producten Geselecteerd

Weergave:

Het (be)werken van foamboard


Apart verkrijgbaar voor het werken met foamboards, zijn de steuntjes (ezeltjes) die u er achter kunt plakken. Met deze steuntjes blijven uw presentaties overeind staan, maar de ezeltjes zijn ook voorzien van een ophangoog, waardoor u uw presentatie kunt ophangen.

Als u de hele plaat in gebruik neemt om iets op te plakken kunnen de zelfklevende foamplaten een uitkomst zijn! Hier zit een schutvel op die u gemakkelijk kunt verwijderen. Voor het beplakken met kleinere formaten als het foamboard, verwijzen wij u graag naar de diverse soorten lijmen in spuitbus (zie Kantoorartikelen>Lijmen in spuitbus).

Foamboard kopen?


Van Beek levert de foamplaten uitsluitend per doos, omdat de kans dat het foam tijdens het transport beschadigd raakt, erg groot is. U kunt de foamboards natuurlijk altijd per plaat kopen (geldt voor de maten t/m 100x140cm, grotere maten alleen per hele doos!) bij één van onze winkels (voor adressen, zie onder service het hoofdstuk ´klantenservice´).