Catalogus:

Retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, retour te melden. U heeft na deze melding nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen met daarbij gevoegd het ingevulde retourformulier. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de originele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in ongebruikte staat en indien mogelijk originele verpakking aan Van Beek Design & Office Supplies geretourneerd te worden. Wij raden u in alle gevallen aan de verpakking zorgvuldig open te maken en proberen deze zo heel mogelijk te houden, de doos tijdelijk te bewaren en direct te controleren of het product juist is ofwel aan de verwachting voldoet.


UITSLUITINGEN

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumenten koop die ziet op de levering van:

  • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling en ontvangst definitief.


RETOUR MELDEN

Wilt u iets retour zenden? Neem dan contact op met de klantenservice van Van Beek Design & Office Supplies via telefoonnummer 020 658 22 22. Uw retour wordt dan aangemeld.


RETOURFORMULIER

Bij de retourzending verzoeken we u het retourformulier ingevuld toe te voegen. Download en/of print het en zorg ervoor dat u alle gegevens juist en duidelijk leesbaar invult om de afhandeling te bespoedigen.  


TERUGBETALING

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits de aankoop binnen 14 dagen is teruggestuurd en voldoet aan de retourvoorwaarden, zoals vermeld in de algemene voorwaarden. Het bedrag dat teruggestort wordt is het volledig betaalde bedrag (inclusief initiële verzendkosten) van uw bestelling. Dit geldt alleen wanneer u de volledige bestelling retourneert. Retourneert u een deel van de bestelling, dan ontvangt u enkel de kosten van de geretourneerde producten en niet de  initiële verzendkosten. 


PRODUCT NIET IN GOEDE ORDE ONTVANGEN?

Wanneer een artikel beschadigd is of verkeerd geleverd kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@vanbeekdesign.nl (u krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord) of indien u daartoe niet in de gelegenheid bent via het telefoonnummer 020 658 22 22.