Logan Gereedschap

(9 Producten)

Eindelijk is er een complete lijn van snijgereedschap om foamboard te bewerken!

Foamwerks foamgereedschap van Logan is revolutionair gereedschap, speciaal ontworpen voor het bewerken van foamboards tot 12,7mm dikte.

De producten zijn sterk, accuraat en makkelijk in het gebruik. U kunt met precisie en nauwkeurigheid snijden. Rond snijden, hoeken frezen, rillen, recht snijden en uit de vrije hand; met deze handige hulpmiddelen wordt het bewerken van foamboard wel erg makkelijk.

FOAMWERKS BY LOGANVergelijk

0 producten Geselecteerd

Weergave:

Het snijden van foamboard


Natuurlijk is het makkelijk om speciaal gereedschap te gebruiken om uw karton- en/of foamplaten in het juiste formaat te snijden. Foamboard is echter zo gemakkelijk in het gebruik, dat u natuurlijk ook kunt kiezen voor het bewerken met bijvoorbeeld een eenvoudig snijmes! Van Beek heeft een groot assortiment snijmaterialen. Zie hiervoor het hoofdstuk Studiomaterialen>Snijmaterialen: messen, scharen, snijmatten.

Foamboardgereedschap kopen?


Via onze website kunt u eenvoudig kopen wat u wenst. Heeft u echter nog vragen over het gebruik van een bepaald soort gereedschap, dan kunt u ons altijd mailen of langs gaan bij één van onze winkels (voor adresgegevens, zie onder service het hoofdstuk ´klantenservice´).