Catalogus:

Gereedschap nodig voor het bewerken van foamboard? Van Beek heeft alles van Foamwerks in huis, alles wat u nodig heeft om foamboard eenvoudig te bewerken. Het is speciaal ontworpen voor het snijden, frezen, rillen en uit de vrije hand werken. Met deze handige hulpmiddelen is het bewerken van foamboard een bijzonder eenvoudige klus.

Voor het grotere werk kunt u een Styrocut machine aanschaffen. Naast foamboard ook geschikt voor het snijden van allerlei andere soorten schuim zoals styropor. Deze draaisnijmachines zijn speciaal ontworpen voor het modelleren van schuimsoorten voor maquettes en andere toepassingen.

FOAMWERKS BY LOGAN



Het snijden van foamboard

Natuurlijk is het makkelijk om speciaal gereedschap te gebruiken om uw karton- en/of foamplaten in het juiste formaat te snijden. Foamboard is echter zo gemakkelijk in het gebruik dat u natuurlijk ook kunt kiezen voor het bewerken met bijvoorbeeld een eenvoudig snijmes. Van Beek heeft een groot assortiment snijmaterialen. Zie hiervoor het hoofdstuk Studiomaterialen>Snijmaterialen: messen, scharen, snijmatten.

Foamboardgereedschap kopen?

Via onze website kunt u eenvoudig kopen wat u wenst. Heeft u echter nog vragen over het gebruik van een bepaald soort gereedschap, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs gaan bij één van onze winkels.