Kartonnen ezels

(20 Producten)

Deze steuntjes zijn bijzonder geschikt om foamboard of ander (lichtgewicht) karton rechtop te laten staan.

Dankzij het ophangoog, wat elk ezeltje heeft, kunt u uw presentatie ook met deze steun aan een muur plaatsen.

De ezeltjes zijn verkrijgbaar in wit of zwart en zitten verpakt per 25 stuks. De witte standaards zijn vervaardigd uit 1000grams houtvrij wit beplakt karton; de zwarte standaards uit 1025grams houtvrij beplakt grijskarton. Alle ezeltjes zijn voorzien van zelfklevend tape, waardoor het gebruik van lijm overbodig is geworden.

Van Beek heeft de steuntjes vanaf 13cm t/m 63cm hoogte in zwart en wit en ook 80cm in wit alleen. Voor de grotere formaten is er een witte XXL uitvoering van maar liefst 118cm hoogte, voorzien van 2 banen zelfklevende tape. Deze steunen zijn vervaardigd uit 3mm tweezijdig wit golfkarton.

Vergelijk

0 producten Geselecteerd

Weergave:

Het gebruik van steuntjes in combinatie met foamplaten


Welke standaard te gebruiken voor een bepaald formaat foamboard? In de regel moet een standaard 2/3 van de hoogte van een product zijn.

Een plaat van 50cm heeft dan ook een ezeltje nodig van 34cm. Als u een plaat in de breedte neerzet (bijvoorbeeld 70cm) kunt u er altijd voor kiezen 2 steunen te gebruiken, ter extra versteviging.

Kartonnen ezeltjes kopen?


Van Beek levert de kartonnen ezels uitsluitend per pakje van 25 stuks. Dit omdat de kartonnen standaards toch wel kwetsbaar zijn in het vervoer. U kunt de steuntjes natuurlijk altijd per stuk kopen bij één van onze winkels (voor adressen, zie onder service het hoofdstuk ´klantenservice´).