Catalogus:

Wat is de nieuwe Pantone Color Match Card?


15 maart 2021 |    2 minuten leestijd 

Deel dit artikel      

Verander je mobiel in een colour matching tool van Pantone!

Pantone, de favoriete kleurexpert van elke ontwerper, heeft een gloednieuw digitaal platform (mobile app) gelanceerd en is te combineren met de nieuwe "revolutionaire" Color Match Card! De combinatie van de app en de Color Match Card maakt het mogelijk om met je mobiel kleuren te identificeren en matchen met de bekende Pantone kleuren!

Wat is de Color Match Card?

De Pantone Color Match Card werkt eigelijk als een real-life pipet (zoals je gewend bent in onder andere je Adobe programma's). De Card heeft de grootte van een creditcard. In de Pantone Connect app match je de kleuren eenvoudig met de Pantone kleurenbibliotheek en sla je je favoriete kleuren op.


Hoe werkt de Color Match Card?

Heel eenvoudig en wel binnen 25 seconden! Het enige wat je hoeft te doen is de Color Match Card (met een gaatje) over het gewenste product/kleur te leggen en met behulp van de app Pantone Connect een foto van te maken. De app herkent vervolgens de Pantone kleur. Je hoeft dus voortaan niet meer die zware, grote Pantone stalen mee te nemen!


De Color Match Card, ideaal voor thuiswerken en onderweg!

Pantone heeft een fantastisch systeem bedacht om de kloof tussen het fysieke en digitale ontwerpen te dichten. Heb je thuis of onderweg geen kleurenwaaier of kleurenboeken tot je beschikking? Dan is dit de ideale oplossing. Het is een uitkomst voor het werken op afstand, of bij online vergaderingen om over kleuren en kleurcombinaties te communiceren en te bepalen.